5000 ευρώ για e-shop, με 100% επιδότηση

| Design
100% Επιδότηση για κατασκευή eshop

Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ποιοί είναι οι δικαιούχοι;

Δικαιούχοι θα είναι αποκλειστικά καταστήματα λιανικής πώλησης, καθώς οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών καλύπτονται από υφιστάμενη δράση.

Ποιές υπηρεσίες καλύπτονται;

Η δράση καλύπτει το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται προκειμένου να δημιουργήσετε και να λειτουργήσετε ένα σύγχρονο και αποδοτικό ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).

Τι θα χρειαστεί να πληρώσω;

Το πρόγραμμα θα επιδοτεί σε ποσοστό 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας λιανεμπορικής επιχείρησης για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ.

Επομένως θα πληρώσετε μόνο το ΦΠΑ ο οποίος και θα ανακτηθεί.

Πότε αναμένεται το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα αναμένεται να τρέξει το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ποια εταιρεία θα φτιάξει το e-shop μου;

H Pelagus Creative Web θα αναλάβει την εξολοκλήρου κατασκευή, διαμόρφωση αλλά και φιλοξενία του eshop σας.

Γιατί στην Pelagus;

Το να φτιαχτεί ένα e-shop είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι αυτό το e-shop να πουλάει και να είναι πραγματικά λειτουργικό. Εμείς θα είμαστε μαζί σας σε όλη την πορεία του ώστε να το επιτύχετε αυτό, μέσω της σωστής κατασκευής και σχεδίασης του e-shop, της κατάλληλης προώθησης του και της εξειδικευμένης υποστήριξης που θα σας παρέχουμε.

Ενδιαφέρομαι, τι να κάνω;

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας προκειμένου να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Έτσι, μόλις ανοίξει και επίσημα το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, θα φροντίσουμε να υποβάλετε την αίτησή σας εμπρόθεσμα.

Καλέστε μας στο 2251044992