Γιατί να επιλέξετε Custom Design

| Design

Για κάθε σύγχρονη επιχείρηση η κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας αποτελεί αντικείμενο έντονου προβληματισμού μιας και το web έχει εξελιχθεί ως το απόλυτο μέσο προβολής προϊόντων και υπηρεσιών.

Μια ιστοσελίδα για να θεωρηθεί επιτυχημένη θα πρέπει να ικανοποιεί μια σειρά από στόχους όπως πωλήσεις, brand awareness, υποστήριξη πελατών κ.ο.κ.

Το Design και η συνολική εμπειρία που αποκτά ο επισκέπτης πλοηγούμενος στην ιστοσελίδα παίζουν καθοριστικό ρόλο στο ποσοστό επίτευξης αυτών των στόχων.

Στην Pelagus Creative Web κάθε πελάτης μας αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση με ιδιαίτερες ανάγκες και στόχους που μπορούν να ικανοποιηθούν μόνο μέσα από το Custom Design. Παρακάτω οι 6 λόγοι για τους οποίους προτείνουμε στους πελάτες μας το Custom Design:

Μοναδικός Σχεδιασμός

Κάθε επιχείρηση έχει την δική της ταυτότητα η οποία κατά βάση εκφράζεται μέσα από το Design. Για τον σχεδιασμό της σελίδας σας οι γραφίστες μας λαμβάνουν υπόψη τα χρώματα του logo σας, το κοινό στο οποίο απευθύνεστε και το ύφος που θέλετε να βγάζετε προς τα έξω. Έτσι διαφοροποιείται η επιχείρηση σας από τον ανταγωνισμό ενώ διατηρείται μια δυνατή – ενιαία εταιρική ταυτότητα.

S.E.O. Friendly

Το custom design δεν αφορά μόνο τον εικαστικό σχεδιασμό αλλά και την ανάπτυξη της σελίδας. Οι προγραμματιστές μας δουλεύουν χρησιμοποιώντας όλες τις βέλτιστες τακτικές ώστε η σελίδα σας να είναι «φιλική» στην Google. Συγκεκριμένα πληρούνται όλες οι προδιαγραφές για καλό SEO και περιλαμβάνονται στοιχεία όπως τα semantic elements της HTML 5, πράγμα που δεν θα βρείτε στα έτοιμα templates.

Content Based Approach

Όσοι έχετε αγοράσει ένα έτοιμο template και δοκιμάσατε να αντικαταστήσετε το περιεχόμενο του με το δικό σας θα διαπιστώσατε πολύ σύντομα ότι το περιεχόμενο σας δεν «κάθεται» και τόσο καλά.

Το «όμορφο» template που μέχρι πρότινος αγοράσατε φαντάζει πλέον βομβαρδισμένο τοπίο. Εμείς πρώτα συλλέγουμε το περιεχόμενο σας (κείμενα – φωτογραφίες), κατανοούμε τις ανάγκες σας και μετά ξεκινάμε τον σχεδιασμό λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες απαιτήσεις αυτού. 

Ευελιξία

Πείτε τι θέλετε και εμείς θα σας το κάνουμε! Έχοντας κάνει μια καλή ανάλυση των απαιτήσεων και των προδιαγραφών του έργου σας μπορούμε να σας αναπτύξουμε το site σας όπως ακριβώς το θέλετε.

Παράλληλα ο εξαρχής σωστός σχεδιασμός του έργου βάζει τα θεμέλια για μελλοντικές επεκτάσεις της σελίδας σας (ανάπτυξη e-shop, redesign κ.ο.κ)

Εύκολη Διαχείριση

Μια ακόμα δυσάρεστη διαπίστωση που θα έχετε κάνει κατά την αγορά ενός έτοιμου template είναι ότι πολλές από τις ενότητες που βλέπετε προσφέρουν ελάχιστες δυνατότητες διαχείρισης ή είναι απλά στατικές.

Ο Custom σχεδιασμός προσφέρει εύκολη διαχείριση όλων των ενοτήτων της σελίδας σας χωρίς ανάγκη προγραμματιστή.

Ασφάλεια και συντήρηση

Οι σελίδες μας πάντοτε φτιάχνονται με τα σωστά και απαραίτητα modules. Όπου γράφεται κώδικας γίνεται με τις βέλτιστες πρακτικές του Drupal, πράγμα πολύ σπάνιο στα έτοιμα templates τα οποία πολύ συχνά ενσωματώνουν παρωχημένα και ασυντήρητα module τα οποία προϊόντος του χρόνου αποτελούν και τρύπες ασφαλείας ενώ συχνά δημιουργούν προβλήματα και στις ενημερώσεις των υπολοίπων modules.

Τι επιλέγουμε τελικά;

Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε την ιστοσελίδα σας σαν μια επένδυση και ένα εργαλείο marketing που θα σας συντροφεύσει τα επόμενα χρόνια για να ικανοποιήστε τους επιχειρηματικούς σας στόχους τότε το Custom Design είναι η λύση για εσάς.

Αν πάλι δεν έχετε πολλές απαιτήσεις και θεωρείτε ότι σας καλύπτει ένα έτοιμο template, σας προτείνουμε να το επιλέξετε με μεγάλη προσοχή.