Ποιοί είμαστε

Στην Pelagus Creative Web ασχολούμαστε με την κατασκευή, προώθηση και φιλοξενία ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων και διαδικτυακών εφαρμογών.

Ξεκινήσαμε το 2010 με το όνομα «Sardine Digital Media» και το 2016 διατηρώντας την ίδια ομάδα ιδρύσαμε την «Pelagus Creative Web».  Η νέα μας εταιρική ταυτότητα σηματοδοτεί ένα καινούριο ξεκίνημα με όραμα την περαιτέρω εξάπλωση της δραστηριότητας μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Drupal Custom Design

Το Drupal Open Source CMS ήταν η επιλογή που κάναμε από τα πρώτα μας βήματα και αποτελεί το βασικό μας εργαλείο για την ανάπτυξη ιστοσελίδων και e-shop.

Δεν συμβιβαζόμαστε με έτοιμες λύσεις όπως τα templates. Έχουμε την τεχνογνωσία να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε εμφάνιση και λειτουργικότητα ώστε να ικανοποιούνται στο 100% οι στόχοι σας χωρίς περιορισμούς.

High Performance Hosting και πραγματικό support

Για να έχουν τα έργα μας διάρκεια και αποτέλεσμα στο χρόνο παρέχουμε φιλοξενία και υποστήριξη υψηλών απαιτήσεων στο ιδιόκτητο cloud της εταιρίας μας.

Πιστοποίηση ISO 9001

Η δέσμευση μας για την ποιότητα ων υπηρεσιών μας προκύπτει από την πιστοποίηση της εταιρίας μας σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015.

Διαβάστε την πολιτική ποιότητας που εφαρμόζουμε

 

Η ομάδα μας

Φώτης Γαβαλάς

Web Developer

Σταμάτης Γιαννάκης

Project Manager

Μπαλής Ματζουράνης

Senior Developer

Σκαρλάτος Κωνσταντίνος

Systems Administrator

Μιχάλης Μειμάρογλου

UI / UX Designer

Κατερίνα Στρατήγη

Web Designer

Φοίβη Σιταρά

Copywriting

Θα ήθελες να γίνεις μέλος της ομάδας?

Η συνεχής εξέλιξη και ενδυνάμωση της ομάδας μας αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές μας προτεραιότητες.
Αν είσαι πραγματικά παθιασμένος γι' αυτό που κάνεις, έχεις φαντασία και δημιουργική διάθεση,
τότε μη χάνεις χρόνο, επικοινώνησε μαζί μας!